Leren bij ons

We vinden het belangrijk om op te leiden

Wij vinden het belangrijk om mensen op te kunnen leiden. Dit geldt voor de kraamzorg, maar ook op kantoor is het waardevol. Door op te leiden houden we de sector gezond. Daarnaast leren we van elkaar. Iedere leerling neemt nieuwe kennis en ervaring met zich mee en krijgt dit ook van ons terug. Dit is wat ons betreft een fijne wisselwerking.

Herintreder Kraamzorg
Ben je gestopt met de kraamzorg, maar er wel weer aan toe om opnieuw de kraamzorg in te gaan? Wellicht kan je dan gemakkelijk herintreden en jouw KCKZ certificaat weer behalen. Als je bij ons als herintreder aan de slag gaat, zal Elsa of Lucienne jou begeleiden. Zij zullen er samen met jou voor zorgen dat je jouw KCKZ registratie weer gaat behalen.

Leerling kraamverzorgende
Jaarlijks leiden wij drie of vier kraamverzorgenden op. We werken veel samen met het Deltion in Zwolle en de Geboortezorg Academie, maar andere opleidingen zijn ook welkom. Laat het ons gerust weten wanneer je de opleiding wil gaan volgen, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden bij Kraamzorg Monique Boer.

Stage kantoor
Zo nu en dan kunnen wij stagiaires begeleiden op kantoor. Hierbij kan je aan veel verschillende functies denken, namelijk administratieve functies, officemanagement, marketing, enz. Zou je dus graag een kijkje achter de schermen nemen bij een kraamzorgorganisatie, dan zoeken we graag samen met jou uit of we jou kunnen helpen met een leuke stageplaats.