Coronamaatregelen

Minder regelen. Meer genieten van je gezin.

Kraamzorg Monique Boer neemt de maatregelen rondom het Coronavirus serieus. We hebben afspraken met onze kraamverzorgenden wat betreft de inzetbaarheid bij griepverschijnselen en de bezetting op kantoor houden we minimaal (medewerkers werken meer vanuit huis). Mocht je vragen hebben dan kun je ons natuurlijk bellen.

Deze week hebben alle gezinnen die bij ons ingeschreven staan (uitgerekend t/m 31-7) een mail ontvangen. Mocht je deze niet ontvangen hebben, dan kan het zijn dat de mail tussen de spam staat. Als hij daar niet tussen staat, dan horen we het graag en sturen we de mail natuurlijk alsnog.

Lees meer:

Luierfestival 2021

Luierfestival 2021

Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan. Dit jaar proberen wij het gewoon weer en hopen we weer heel veel kinderen en (groot)ouders een mooie dag te bezorgen!

Lees meer
Overname Kraamzorg Monique Boer

Overname Kraamzorg Monique Boer

Dat het zou gebeuren stond al langer vast, maar deze week is het officieel vastgelegd: de overname van Kraamzorg Monique Boer. Sarith Boer, dochter van Monique, en haar vriend Martijn zullen het bedrijf de komende jaren voortzetten. “Trots op hoe het bedrijf is...

Lees meer