Missie en visie

Leer ons kennen

Het ouderschap vol zelfvertrouwen beginnen. In een vertrouwde omgeving en met de juiste voorbereidingen. Een kraamweek waar je met een gerust hart geniet van jouw gezin. Dat vinden we belangrijk bij Kraamzorg Monique Boer.

Wist je ook dat wij:

  • een echt familiebedrijf zijn? Kraamzorg Monique Boer is in 1992 opgestart door de enige echte Monique Boer. In 2017 heeft haar oudste dochter Sarith Boer het bedrijf overgenomen. Met trots!
  • werken vanuit Ens? Hier vind je ons knusse kantoor. Bekijk of we ook werkzaam zijn bij jou in de buurt.
  • onze kennis altijd up-to-date houden? Zowel door erkende opleidingen als cursussen en trainingen. Onze kraamverzorgenden staan ingeschreven bij het KCKZ. Kort voor Kenniscentrum Kraamzorg
  • het HKZ-keurmerk hebben? Jaarlijks worden wij door LRQA gescreend voor de Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Een extra bevestiging dat we onze zorg- en dienstverlening op orde hebben.
  • openstaan voor feedback? We grijpen elke kans om de kwaliteit van onze kraamzorg te verbeteren. Laat het ons weten.
Onze missie en visie
Hier staan we voor
Verbinding creëren tussen jou en je kraamverzorgende. Zo maak je een fijne start als gezin. Natuurlijk zetten we jullie gezondheid en veiligheid voorop. Tegelijkertijd blijven we continu kijken wat jij nodig hebt. Beloofd.

Hier gaan we voor
We leggen de focus op jouw gezin. Waar jullie behoeften veranderen, bewegen we mee. Met plezier. Samen gaan we voor de best passende samenwerking.

Ons karakter
Ons karakter

  • Knus. Voel je thuis met onze kraamzorg.
  • Ondernemend. Continu blijven leren over ons vakgebied.
  • Eigenwijs. We geloven in onze eigen werkwijze.
  • Nuchter. Wees gewoon jezelf.

Beloofd is beloofd

Wat mag je allemaal verwachten van onze kraamzorg?

1. Kraamzorg waar jij je fijn bij voelt.
Natuurlijk wil jij je op je gemak voelen bij jouw kraamverzorgende. Logisch. Daarom vragen wij tijdens de inschrijving al naar jullie wensen en kijken we samen wie jou het best kan begeleiden.

2. Eén kraamverzorgende voor de hele periode.
Er gebeurt al genoeg om aan te wennen. Ook voor de kraamtijd. Een bekend gezicht is dan wel zo fijn. Zowel tijdens de bevalling als de hele kraamweek.

3. Een kraamweek die je bijblijft.
Jouw kraamverzorgende voert medische controles uit en leert je alles over je nieuwe rol als ouder. Van het voeden van je baby(‘s) tot het verschonen, wassen, aankleden en nog veel meer.