Maternify, jouw online kraamzorg

Over online kraamzorg

Volg je zwangerschap van week tot week en je kraamtijd van dag tot dag met relevante informatie! Maternify is een kraamzorg app die door alle zorgverzekeraars wordt vergoed. Lees artikelen, bekijk video’s en test je kennis door leuke kennisquizzen. Via de app kun je ook 24 uur per dag onbeperkt chatten met een ervaren kraamzorgprofessional. Handig als je snel een vraag hebt! Meld je aan voor onze kraamzorg en ontvang de inlogcode in je mailbox!

Hoe werkt het

De Maternify app is eenvoudig te gebruiken. Nadat je je hebt aangemeld voor onze kraamzorg, ontvang je binnen enkele dagen per mail een uitnodiging voor Maternify. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Nadat je je hebt geregistreerd en je persoonlijke voorkeuren hebt aangegeven kun je direct beginnen.

De voordelen

Bekijk van dag tot dag belangrijke informatie op basis van jouw levensstijl.

De app biedt informatie die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je borstvoeding wilt geven of flesvoeding wilt geven.

100+ betrouwbare artikelen om je optimaal voor te bereiden op het ouderschap.

De app is ontwikkeld in samenwerking met kraamverzorgenden en verloskundigen. De informatie in de app is up-to-date, betrouwbaar en sluit naadloos aan op de informatie je van de kraamverzorgende krijgt.

24 uur per dag antwoord op al jouw vragen binnen enkele minuten.

Heb je een vraag over het geven van voeding? Maak je je zorgen over de eerste nacht met je baby? Heb je na de kraamweek nog vragen? De kraamzorgprofessionals van Maternify zitten 24 uur per dag voor je klaar, bieden een luisterend oor en geven je direct advies.

Alles wat je moet weten tijdens de zwangerschap en kraamtijd.

Gebruik Maternify waar en wanneer je wil. Je hebt 24 uur per dag toegang tot betrouwbare informatie. Je kunt dus altijd terecht, ook op momenten dat de kraamverzorgende niet aanwezig is.

Maternify en Kraamzorg Monique Boer

Maternify is samen met Kraamzorg Monique Boer onderdeel van het zorgaanbod. De app wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Je betaalt ook geen eigen bijdrage voor het gebruik van de app.  

Wil je meer weten over Maternify? Neem contact op via mail info@kraamzorgmoniqueboer.nl.