Voorwaarden en klachtenservice

Onze voorwaarden

Kraamzorg Monique Boer is aangesloten bij Bo Geboortezorg. Een brancheorganisatie die de belangen van alle kraamzorgorganisaties behartigt in Nederland. In dit kader heeft Bo Geboortezorg voor al haar leden een set algemene voorwaarden en klachtenregeling ontwikkeld.

De kleine lettertjes uitvergroot
Alle afspraken voor jouw kraamzorg vind je in de algemene voorwaarden.

Niet tevreden?

Blijf daar alsjeblieft niet mee rondlopen. We willen van jouw kraamtijd een fijne ervaring maken. Laat het onze kwaliteitsfunctionaris Anusha weten via 0527-29 16 37 of anusha@moniqueboer.nl en dan zoeken we samen naar een oplossing. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie van ons.

Wil je na dit contact toch meer weten over onze klachtenregeling? Geen probleem. Alle informatie vind je in onze klachtenregeling met bijbehorende informatiebrochure. Voor extra vragen hierover kan je mailen naar: klachtenfunctionaris@bogeboortezorg.nl

Mocht je de geschillencommissie nodig hebben, dan is het voor jou goed om te weten dat we via Bo Geboortezorg aangesloten zijn bij de Geschillencommissie Verpleging, Verzorging en Geboortezorg (VVG)

Schade?

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Gelukkig zijn wij goed verzekerd! Mocht er onverhoopt eens schade ontstaan door toedoen van onze kraamverzorgende, meld deze dan uiterlijk één week na het einde van de kraamweek bij ons. Wel belangrijk: maak een paar foto’s van de schade en omschrijf hoe deze is onstaan en wat precies de schade is. Wij zullen dan zorgen dat er zo snel mogelijk een passende oplossing wordt gevonden.