Hoe leuk en bijzonder is het om dezelfde kraamverzorgende te hebben als je moeder 31 jaar geleden heeft gehad bij de geboorte van je broertje.

Toen ik wist dat ik zwanger was wist ik gelijk dat ik Petra graag als kraamverzorgende zou willen. Het was natuurlijk de vraag of het ook zou kunnen. Gelukkig was Petra beschikbaar toen mijn bevalling begon. Op 9 maart ben ik de trotse moeder geworden van een gezonde zoon Mick. 31 jaar geleden is mijn moeder op 24 maart bevallen van mijn broertje Alwin. Na al die jaren voert Petra met al haar liefde en passie haar vak in 2021 nog steeds uit. Wat is het fijn om te mogen genieten van zo een liefdevolle verzorging. Ondanks alle corona maatregelen is mijn kraamtijd echt een feestje. Petra zorgt dat alles netjes is, de was elke dag is weggewerkt en geniet ik van de heerlijkste fruit creaties. Voor Mick en mij wordt erg goed gezorgd.

Met name de kundige begeleiding met borstvoeding vond ik erg prettig. De goede adviezen, hulp en steun toen er een borstontsteking op kwam vond ik erg fijn.

Ik kijk terug op een mooie kraamweek en hoop dat iedere kraamvrouw zo in de watten wordt gelegd.

Groet,

Jolanda Pelleboer