Hoop dat iedere kraamvrouw zo in de watten wordt gelegd

Minder regelen. Meer genieten van je gezin.

Hoe leuk en bijzonder is het om dezelfde kraamverzorgende te hebben als je moeder 31 jaar geleden heeft gehad bij de geboorte van je broertje.

Toen ik wist dat ik zwanger was wist ik gelijk dat ik Petra graag als kraamverzorgende zou willen. Het was natuurlijk de vraag of het ook zou kunnen. Gelukkig was Petra beschikbaar toen mijn bevalling begon. Op 9 maart ben ik de trotse moeder geworden van een gezonde zoon Mick. 31 jaar geleden is mijn moeder op 24 maart bevallen van mijn broertje Alwin. Na al die jaren voert Petra met al haar liefde en passie haar vak in 2021 nog steeds uit. Wat is het fijn om te mogen genieten van zo een liefdevolle verzorging. Ondanks alle corona maatregelen is mijn kraamtijd echt een feestje. Petra zorgt dat alles netjes is, de was elke dag is weggewerkt en geniet ik van de heerlijkste fruit creaties. Voor Mick en mij wordt erg goed gezorgd.

Met name de kundige begeleiding met borstvoeding vond ik erg prettig. De goede adviezen, hulp en steun toen er een borstontsteking op kwam vond ik erg fijn.

Ik kijk terug op een mooie kraamweek en hoop dat iedere kraamvrouw zo in de watten wordt gelegd.

Groet,

Jolanda Pelleboer

Lees meer:

Supergezellige en zorgzame dagen

Supergezellige en zorgzame dagen

Tijdens mijn intakegesprek bij Monique Boer is gevraagd of er in de kraamweek een 'kraamverzorgende in opleiding' mee mag komen. Voordat de kraamverzorgende komt is mij dit nog een keer gevraagd (om er zeker van te zijn dat ik hier nog hetzelfde in sta). Vanaf het...

Lees meer

Wat een feest

Hoera ik; Julie, grote trotse zus van Guus mag vandaag kraamverzorgende zijn! Wat een feest om Erika om de beurt te mogen helpen met het verzorgen van ons kleine broertje. Schoonmaken is, naast Guus aaien en knuffelen, favoriet. Groetjes Marco, Gwen, Teun en Julie

Lees meer
Dubbele pret!

Dubbele pret!

Ontzettend blij, gelukkig en dankbaar zijn wij met onze gezonde zoon en dochter; Aron & Elvira. Jannie ontving ons (weer) met open armen in ons eigen huis. We hebben genoten van een mooie kraamweek en fijne start. Elena van twee kijkt ons elke ochtend nog vragend...

Lees meer