Kraamzorg Swifterbant

Ben je zwanger? Dat is mooi om te horen! Wij helpen jou om deze prachtige tijd zorgeloos door te komen. Geniet van een goede kraamtijd dankzij onze kraamzorg in Swifterbant en wij zorgen samen voor een bijzondere periode.

Persoonlijke zorg op maat

Jouw wensen voor jouw gezin vormen de basis van onze zorg, precies zoals jij het voor ogen hebt bij de komst van jouw baby.

Wij staan 24/7 voor je klaar 

Voor jouw bevalling staan we 24/7 klaar. Jouw zorg is onze prioriteit op elk moment dat je ons nodig hebt.

Ervaren en gediplomeerde kraamverzorgsters

Bij onze ervaren en gediplomeerde kraamhulp staat het welzijn van jou en jouw baby voorop. Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Een aantal tevreden gezinnen dankzij onze kraamzorg in Swifterbant

Gezellige en zorgzame kraamzorg

Supergezellige en zorgzame dagen

Tijdens mijn intakegesprek bij Monique Boer is gevraagd of er in de kraamweek een ‘kraamverzorgende in opleiding’ mee mag komen. Voordat de kraamverzorgende komt is mij dit nog een keer gevraagd (om er zeker van te zijn dat ik hier nog hetzelfde in sta). Vanaf het..

 

Lees meer

Moeder en dochter Kraamzorg Monique Boer

Hoop dat iedere kraamvrouw zo in de watten wordt gelegd

Hoe leuk en bijzonder is het om dezelfde kraamverzorgende te hebben als je moeder 31 jaar geleden heeft gehad bij de geboorte van je broertje. Toen ik wist dat ik zwanger was wist ik gelijk dat ik Petra graag als kraamverzorgende zou willen. Het was natuurlijk de…

 

Lees meer

Wat een feest

Hoera ik; Julie, grote trotse zus van Guus mag vandaag kraamverzorgende zijn! Wat een feest om Erika om de beurt te mogen helpen met het verzorgen van ons kleine broertje. Schoonmaken is, naast Guus aaien en knuffelen, favoriet. Groetjes Marco, Gwen, Teun en Julie

Lees meer

Kraamzorg in Swifterbant: Jouw wensen staan centraal

Tijdens je zwangerschap en kraamtijd is het natuurlijk van groot belang dat je je comfortabel en ondersteund voelt met de kraamzorg die je in Swifterbant krijgt. We beginnen daarom altijd met een goed gesprek over jouw specifieke wensen en voorkeuren. Zo zorgen we ervoor dat de kraamverzorgster die we aan jou koppelen, echt goed bij je past en voldoet aan al je verwachtingen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, zeker in deze bijzondere periode.

Een goede kraamverzorgster zorgt ervoor dat jij een goede bevalling en kraamtijd tegemoet gaat, waarbij je geen zorgen hebt. Onze kraamhulp biedt alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt en die je kan verwachten van een kraamverzorgster.

Taken van een kraamverzorgende in Swifterbant

Kraamhulp speelt een cruciale rol tijdens de kraamtijd, door met veel aandacht en toewijding een zorgzame omgeving te creëren voor moeder en kind, waarbij het welzijn van het hele gezin centraal staat. Het takenpakket van onze kraamverzorgsters bestaat onder meer uit de volgende vier taken.

Begeleiding bij de thuisbevalling

Heb je het idee dat je gaat bevallen? Laat het je kraamverzorgende weten. Voor jouw bevalling staan we 24 uur per dag voor jou klaar en tijdens de bevalling is onze kraamverzorgster er binnen 1 uur.

Gaat mee naar de ziekenhuisbevalling

Is het medisch gezien niet nodig, maar wil je liever in het ziekenhuis bevallen? Dat kan, dit heet een poliklinische bevalling. Jouw kraamverzorgende gaat met jou mee naar het ziekenhuis in Heerenveen, Sneek of Zwolle. Jouw kraamverzorgende ondersteunt je bij de bevalling en verleent ook kraamzorg bij thuiskomst.

Helpt tijdens de kraamtijd

De eerste 8 dagen na de bevalling komt de kraamverzorgende bij je thuis. Als moeder krijg je voorlichting en instructies over de verzorging van de baby(’s) en jezelf.

Begeleiding bij borstvoeding

Jouw kraamhulp begeleidt jou bij de voeding voor je baby(‘s). Je krijgt verschillende tips en uitleg bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding.