Kraamzorg in Overijssel en Drenthe

Ben je zwanger? Dat is mooi om te horen! Wij helpen jou om deze prachtige tijd zorgeloos door te komen. Geniet van een goede kraamtijd dankzij onze kraamzorg in Overijssel en Drenthe en wij zorgen samen voor een bijzondere periode.

Persoonlijke zorg op maat

Jouw wensen vormen de basis van onze zorg. Precies zoals jij het voor ogen hebt bij de komst van jouw baby.

Wij staan 24/7 voor je klaar 

Voor jouw bevalling staan we 24/7 klaar. Jouw zorg is onze prioriteit op elk moment dat je ons nodig hebt.

Ervaren en gediplomeerde kraamverzorgsters

Bij onze ervaren en gediplomeerde kraamhulp staat het welzijn van jou en jouw baby voorop. Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Een aantal tevreden gezinnen dankzij onze kraamzorg in Overijssel en Drenthe

Gezellige en zorgzame kraamzorg

Supergezellige en zorgzame dagen

Tijdens mijn intakegesprek bij Monique Boer is gevraagd of er in de kraamweek een ‘kraamverzorgende in opleiding’ mee mag komen. Voordat de kraamverzorgende komt is mij dit nog een keer gevraagd (om er zeker van te zijn dat ik hier nog hetzelfde in sta). Vanaf het..

 

Lees meer

Moeder en dochter Kraamzorg Monique Boer

Hoop dat iedere kraamvrouw zo in de watten wordt gelegd

Hoe leuk en bijzonder is het om dezelfde kraamverzorgende te hebben als je moeder 31 jaar geleden heeft gehad bij de geboorte van je broertje. Toen ik wist dat ik zwanger was wist ik gelijk dat ik Petra graag als kraamverzorgende zou willen. Het was natuurlijk de…

 

Lees meer

Wat een feest

Hoera ik; Julie, grote trotse zus van Guus mag vandaag kraamverzorgende zijn! Wat een feest om Erika om de beurt te mogen helpen met het verzorgen van ons kleine broertje. Schoonmaken is, naast Guus aaien en knuffelen, favoriet. Groetjes Marco, Gwen, Teun en Julie

Lees meer

Kraamzorg in Overijssel en Drenthe: Jouw wensen staan centraal

Tijdens je zwangerschap en kraamtijd is het natuurlijk belangrijk dat je je goed voelt bij de ondersteuning van je kraamverzorgende. Wij informeren eerst naar jou wensen, zodat we een kraamverzorgster kunnen selecteren die goed bij je past en aan al je behoeftes voldoet.

Een bekwame kraamverzorgster zorgt voor een positieve bevalling en kraamtijd, zonder zorgen tegemoet gaan. Onze kraamhulp verstrekt alle benodigde assistentie en ondersteuning die je mag verwachten van een kraamverzorgster.

Locaties in Overijssel en Drenthe

In Overijssel en Drenthe werken wij onder andere op deze locaties:

Taken van een kraamverzorgende in Overijssel en Drenthe

Kraamhulp speelt een cruciale rol tijdens de kraamtijd, door een zorgzame omgeving te creëren voor moeder en kind. Het takenpakket van onze kraamverzorgsters bestaat onder meer uit de volgende vier taken.

Begeleiding bij de thuisbevalling

Heb je het gevoel dat de bevalling eraan komt? Laat het je kraamverzorgende weten. We zijn 24 uur per dag beschikbaar voor jouw bevalling en onze kraamverzorgster is binnen 1 uur ter plaatse zijn tijdens de bevalling.

Gaat mee naar de ziekenhuisbevalling

Als het niet medisch noodzakelijk is, maar wil je toch graag in het ziekenhuis bevallen, dan kan dat. Dit staat bekend als een poliklinische bevalling. Jouw kraamverzorgende zal met jou meegaan naar het ziekenhuis in Heerenveen, Sneek of Zwolle. Zij zal je ondersteunen tijdens de bevalling en bij thuiskomst kraamzorg verlenen.

Helpt tijdens de kraamtijd

Gedurende de eerste 8 dagen na de bevalling zal de kraamverzorgende bij jou thuis langskomen. Als moeder ontvang je voorlichting en instructies over de verzorging van de baby(‘s) en jezelf.

Begeleiding bij borstvoeding

Jouw kraamhulp begeleidt jou bij de voeding voor je baby(‘s). Je krijgt verschillende tips en uitleg bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding.

 

Locaties